Survival Seizoen 2

5 feb. 2024

Met trots kondigen wij ons nieuwe survival seizoen aan die weer nieuwe functies heeft. Wij introduceren het volgende:
Een verse start: net zoals bij elk nieuw seizoen, start elke speler weer vanaf het begin. Dit biedt de kans om het mooiste plekje op de kaart te veroveren en een voorsprong te krijgen in de handel.

 • Ranks: nieuwe kleuren, nieuwe plaatjes & de terugkeer van speler particles. Je kan via https://shop.rambomc.nl/category/383052 de nieuwe rank icoontjes zien.
 • Aankoop Credits: bij elke euro die je uitgeeft in onze webwinkel, ontvang je één aankoopcredit. Deze credits kunnen worden ingewisseld in onze nieuwe in-game winkel, waar je diverse items kunt aanschaffen zoals huisdieren, chatkleuren, sleutels en meer!
 • /shop & Dagelijkse Winkel: we introduceren opnieuw de mogelijkheid om items te verkopen in onze survival via de "/shop". Je hebt nog steeds de optie om items te verkopen aan de dagelijkse winkel, maar wel tegen aanzienlijk hogere prijzen, tot wel x100, vergeleken met de verkoopprijzen in de "/shop".
 • Speler Levels: dit is zeker geen nieuwigheid. Wat wel nieuw is, is dat er vanaf nu maar liefst 54 niveaus beschikbaar zijn om te bereiken. Interessant om te vermelden: deze niveaus zijn aanzienlijk sneller te bereiken dan voorheen, wat betekent meer beloningen in minder tijd!
 • Speeltijd: we belonen graag onze meest actieve spelers op twee nieuwe manieren. In de eerste plaats hebben we een leaderboard gecreëerd met onze meest actieve spelers, die nu een speciale plek in de spawn hebben gekregen. Daarnaast introduceren we nu ook Speeltijd Beloningen in de "/beloningen", waarmee je exclusieve huisdieren kunt vrijspelen.
 • Opdrachten: wil je wat extra tokens verdienen? Onze opdrachten bieden de perfecte kans hiervoor. Ontvang een goede vergoeding voor leuke taken.
 • Kleine toevoegingen/bug patches: uiteraard zijn er nog wat andere toevoegingen en bug patches, maar deze zullen jullie pas in-game kunnen ontdekken.

Ik heb aankopen gedaan,  krijg ik hier iets voor op het nieuwe seizoen?
Traditioneel was het antwoord eenvoudig: nee. Echter, dit seizoen introduceren wij RamboBux als beloning, waarmee je in het nieuwe seizoen sleutels en andere items kunt aanschaffen. De berekening wordt als volgt gedaan:

 • Aankopen van 15/10/2023 tot en met 11/01/2024 januari krijgen 25 RamboBux per uitgegeven euro.
 • Aankopen vanaf 11/01/2024 januari krijgen 125 RamboBux per uitgegeven euro.
  Belangrijk om te weten: Aankopen van rangen worden niet meegeteld bij deze beloning & deze RamboBux worden circa 2 weken na de release aan spelers hun balance toegevoegd

Kan ik nog op het oude seizoen spelen?
Jazeker, we hebben tevens ook besloten de lobby direct volledig te vervangen met een nieuwe lobby. Hierdoor wordt het heel eenvoudig om naar het oude seizoen te gaan via onze speelwijzer.

Wanneer en hoe kan ik meespelen?
Onze nieuwe seizoen opent op 11 februari. De server is toegankelijk vanaf 14:30 via onze splinternieuwe lobby, en het nieuwe survival seizoen gaat om 15:00 van start.