Hoe betreed je de server met Java?

14 okt. 2022

De afgelopen maanden heb je misschien veel mensen horen praten over de RamboMC Survival in Minecraft. Maar hoe kun je zelf survival spelen op de RamboMC server? Is er een geheime seed? In dit artikel leren we je precies hoe.

  1. Open je favoriete versie van Minecraft (aangeraden is 1.19 of hoger).
  2. Als je Java Edition gebruikt, maak dan verbinding met play.rambomc.nl.
  3. Als je Bedrock Edition gebruikt, volg dan de tutorial.
  4. Zodra je verbinding hebt gemaakt, kun je in het portaal lopen naar de Survival, en kan je beginnen met jouw avontuur!

Nadat je verbinding hebt gemaakt, ben je op de spawn geplaatst. Zorg dat je alles goed doorleest, zo ben je goed geinformeerd over de extraatjes die de server te bieden heeft. Om dan uiteindelijk in het wild geteleporteerd te worden moet je /rtp gebruiken. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je een home hebt ingesteld met /sethome zodat je terug kunt komen naar je huis. Ook is het aangeraden om jouw huizen te claimen, bekijk hiervoor deze tutorial zodat ze niet worden vernietigd.

Om met een andere speler te bouwen, zorg er dan voor dat je die speler aan je claims toevoegt met "/trust", dit zorgt ervoor dat de andere speler met jou kan bouwen op jouw beschermde land.